Ola Nordal - Ås Arbeiderpartis ordførerkandidat:

Ola Nordal, Arbeiderpartiets ordfører og ordførerkandidat i Ås

Mitt navn er Ola Nordal. Jeg er 58 år, og jeg har bodd i Ås i 37 år. Jeg er gift, har tre voksne barn og ett barnebarn. Jeg er glad i natur og kultur, både lokalt i Ås og på reise. I 2015 var jeg så heldig å bli valgt til ordfører i Ås. Før det har jeg arbeidet som konsulent og forsker.

Jeg har engasjert meg i lokalpolitikk i Ås og i Arbeiderpartiet fordi jeg ønsker et samfunn der vi tar vare på hverandre, og der alle gis mulighet til å bidra etter evner og muligheter. Jeg er enig i Arbeiderpartiets hovedsaker om arbeid til alle, like muligheter til god helse, satsning på kunnskap og skole, og en klimasatsning med omlegging til et lavutslippssamfunn. I lokalpolitikken er dette gode retningslinjer å ha i de mange små og store valg vi tar som folkevalgte.

Nå stiller jeg til gjenvalg, og ber om fornyet tillit. Ås står foran store og viktige oppgaver i de neste fire åra. Jeg ser fram til å fortsette arbeidet med å utvikle gode tjenester innen barnehage, skole, omsorg og tekniske tjenester, og til å lede arbeidet med å utvikle Ås kommune videre.